Ga naar hoofdinhoud

Johnson goed vertegenwoordigd in Hongaarse afvaardiging WK Ermelo

De Hongaarse Paardensportfederatie heeft bekend gemaakt welke paarden er worden afgevaardigd naar de WK Jonge Paarden in Ermelo. Twee van de drie afgevaardigden zijn nakomelingen van Johnson.

Bij de zesjarigen is Jamiroquai geselecteerd. Jamiroquai is een Hongaars Warmbloed van Johnson uit een Alabardos-merrie. Hij wordt gereden door Barnabas Gemes.

Zevenjarigen

Bij de zevenjarigen zijn Jazzmine en Robin Hood XII geselecteerd. Jazzmine is een Johnson merrie uit een moeder van Western Star en Robin Hood XII is van Romanov uit een Sancisco merrie. Beide paarden worden gereden door Eniko Decsi.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook