Ga naar hoofdinhoud

Krista Kolijn en Ivy naar nieuw PR in Leudelange

Krista Kolijn met Ivy. Foto: Equitaris/Tanja Becker

Met een eerste en tweede plek bij de zesjarigen waren Krista Kolijn en Ivy (Lord Leatherdale x Negro) vorige maand op CDI Ranshofen al uiterst succesvol. Vandaag zetten ze dat succes voort op CDI Leudelange. Met een nieuw internationaal persoonlijk record van 82,200% eindigde het paar als tweede.

Ivy overtuigde in alle gangen. Voor de draf kreeg ze een 8,3, voor de stap 7,9 en voor de galop 8,5. De submission werd beloond met een 8 en de aanleg met een 8,4.

Zimmer en Schulz

Met 85,200% ging de overwinning naar de Luxemburgse amazone Mandy Zimmer en Symphony MZ (Sir Donnerhall x Fürst Heinrich). Mede-gastheer van het concours Sascha Schulz reed de Oldenburger premiehengst Freischuetz (Foundation x Del Martino) naar 80,000% en daarmee de derde plek.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook