Ga naar hoofdinhoud

Juliette Ramel en Buriel na Rio weer in de ring

Juliette Ramel met Buriel. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op de Spelen van vorig jaar maakte Juliette Ramel haar olympische debuut met Buriel K.H. (v. Osmium). Na Rio bracht de Zweedse amazone, die al jaren in Nederland woont en traint bij Nicole Werner, haar getalenteerde Osmium-zoon niet meer aan de start. Op CDI Horses & Dreams in Hagen maakt het duo volgende week een rentree in de ring.

Naast Juliette Ramel staat bestaat het deelnemersveld onder meer uit Kristina Bröring-Sprehe, Anabel Balkenhol, Fabienne Lütkemeier, Sönke Rothenberger, Patrik Kittel, Tinne Vilhelmson Silfvén, Cathrine Dufour, Daniel Bachmann Andersen en Severo Lopez.

Vrachtwagen vol

Isabell Werth reist met een vrachtwagen vol paarden naar het concours bij Hof Kasselmann. De nummer een van de wereld neemt Emilio (v. Ehrenpreis) mee voor de internationale Grand Prix. In de nationale rubrieken brengt ze haar toekomstpaarden Bella Riva (v. Belissimo M), DSP Belantis (v. Benneton Dream) en Quintus (v. Quaterback) aan de start.

Nederlandse deelname

Voor Nederland staan Seth Boschman met Bon Passa (v. OO Seven), Katja Gevers met Thriller (v. Gribaldi), Jeannette Haazen met Dabanos D’04 (v. Abanos), Mirelle van Kemenade met Decor Vivaldo (v. Polansky) en Decor Just Royal Dancer (v. Jazz) en Patrick Van der Meer met Zippo (v. Rousseau) op de deelnemerslijst van de internationale Grand Prix.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook