Ga naar hoofdinhoud

ZZ-Licht Indoor titel overtuigend voor Floor van Kempen en Echt Mooi

KNHS Indoorkampioenschappen 2019 Prijsuitreiking ZZ-Licht Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Floor van Kempen en Echt Mooi konden vrijdagavond in Ermelo overtuigend als nieuwe KNHS Indoorkampioen ZZ-Licht worden gehuldigd. Met een overallscore van 75,206% stond het duo bijna vijf procent los van de rest en stak er met kop en schouders bovenuit. Voor Van Kempen is het de tweede KNHS-titel met de Voice-zoon sinds ze hem rijdt, afgelopen zomer op de Hippiade werden de twee kampioen in de Z2.

“Het is ons gelukt! Goud op het NK ZZ-licht! Onwijs trots op Echt Mooi die twee geweldige proeven liep! ” liet de trotse Van Kempen op facebook weten. “Een megathnx voor Aris en Adelinde die mij geweldige kansen geven, zoveel helpen, motiveren en inspireren! En natuurlijk Bente die er altijd voor ons is, ervoor zorgt dat Echt Mooi en ik niets te kort komen en nog geen wedstrijd gemist heeft! Vanavond mogen we de kür nog een keer rijden op Indoor Brabant! Zo gaaf!”

Zilver

Het zilver was voor Gerdine Maree met Holiday (v. Dream Boy). Met een totaal van 70,753% was de amazone uit Honselersdijk de tweede en laatste combinatie met een score boven de zeventig procent in dit ZZ-Licht Kampioenschap.

Brons

Mark van de Donk en Severius Don Remo (v. San Remo) wonnen brons met een totaal van 68,595%. Daarmee verwezen ze Floor van Manen met Gregor (v. Quaterback) met hun resultaat van 68,527% naar de plek naast het podium.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook