Ga naar hoofdinhoud

Marlies van Baalen toch naar wereldbekerfinale dressuur

Marlies van Baalen en Miciano

Marlies van Baalen neemt net als Adelinde Cornelissen en Edward Gal deel aan de wereldbekerfinale dressuur in Gothenburg. Marlies stond eerste reserve en mag starten nu er extra startplaatsen door de organisatie beschikbaar zijn gesteld.

Marlies van Baalen rijdt met BMC Miciano (v.Medici). Van Baalen reageerde via Twitter enthousiast op het nieuws. ‘YES! Zojuist telefoon van KNHS; mag naar Wereldbekerfinale in Gothenburg!!  # big honour’. Van Baalen eindigde vorige week tijdens Indoor Brabant op de zevende plaats in de wereldbekerwedstrijd. In de eindstand van de Westeuropese league staat Marlies op de twaalfde plaats met goede resultaten in Neumünster, Amsterdam en het Poolse Wroclaw.

Adelinde Cornelissen verdedigt in Gothenburg haar titel die ze vorig jaar in ‘s Hertogenbosch prolongeerde. Edward Gal behoort na zijn ijzersterke optreden vorige week tijdens Indoor Brabant met Glock’s Undercover tot de favorieten.

Bron: Horses / KNHS

Eén reactie op “Marlies van Baalen toch naar wereldbekerfinale dressuur

  • tam

    Zag haar toen op indoor brabant op tv. vondt dat ze der paard zeer fijn aan het lopen had dus dit verdient ze helemaal. veel succes daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook