Ga naar hoofdinhoud

Morgan Barbançon overheerst Grand Prix Diepenbeek

Morgan Barbançon met Vitana V. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat Morgan Barbançon na het EK dressuur in Aken haar Painted Black met wedstrijdpensioen liet gaan, toonde de in Nederland wonende Spaanse amazone ook met haar andere Grand Prix-paarden bovenaan mee te kunnen doen. Afgelopen weekend reed Barbançon in het Belgische Diepenbeek Sir Donnerhall II naar de overwinning en pakte met Vitana V de tweede plaats.

Met de negenjarige hengst Sir Donnerhall II maakte Barbançon recent de overstap naar de Grand Prix. In Diepenbeek was de verrichting van de Sandro Hit-zoon goed voor de winnende score van 68,433%. Met de eerder door Madeleine Witte en Stephanie Peters in de Grand Prix gereden merrie Vitana V reed Barbançon 67,900% bijeen.

In de Prix St. Georges deed Jorinde Verwimp goede zaken. De pupil van Anky van Grunsven reed KWPN-hengst Andretti naar 70,263%, goed voor de overwinning.

Klik hier voor de uitslagen van de Grand Prix.
Klik hier voor de uitslagen van de Prix St. Georges.

Bron: Horses.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook