Ga naar hoofdinhoud

Philip van Ommen aan kop bij vijf- en zesjarigen

Philip van Ommen, hier met Four Legends. Foto Melanie Brevink-van Dijk
Philip van Ommen kwam met twee paarden aan start bij CDI Sant Marti Vell en pakte met beide paarden de koppositie. Bij de vijfjarigen betekende de score van 80,20% van de merrie Frida K (v. Fidertanz) de overwinning. Bij de zesjarigen bleef de hengst Fidelius 33, eveneens aan nakomeling van Fidertanz, met 78,20% zijn concurrenten voor.

Van Ommen en Frida K scoorden o.a. een 8,3 op de stap, een acht op de galop, een 8,3 voor submission en een 8 voor perspective. De Fidertanz-merrie werd in 2015 geveild bij de 132nd Elite-Auction van het Hannoveraner Verband voor €62.000 en is nu in eigendom van de Russische Svetlana Bochina.

Met bijna acht procent verschil werd Nuria Vila Perez tweede in het zadel van de P.R.E. hengst Simpatic La Devesa. Met hun score van 72,60% verwezen ze Marc Amat Montenegro en de Zhivago-zoon Hugo Prins naar de derde plaats met een score van 71%.

Zesjarigen

Bij de zesjarigen wist de Fidertanz-hengst Fidelius 33 te overtuigen door met een gemiddelde score van 78,20% te winnen. Met o.a. een acht voor de galop, een 8,3 voor submission en een acht voor perspective. Tweede werd Cristina Wagemans Rovira met de Apache-dochter Gigi. Zij scoorden 73,60% en bleven hiermee voor op de nummer drie, Fideniro 27 (v. Fidertanz) onder Victor Petit Ferrer die 71,20% noteerden.

Bekijk hier de uitslag van de vijfjarigen.

Bekijk hier de uitslag van de zesjarigen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook