Ga naar hoofdinhoud

Ponyruiters doen goede zaken in Hagen

Foto Lonneke Ruesink
Elize van de Mheen won vanmiddag met Quaprice D'astree het brons bij de springfinale in Hagen. Ze kreeg een balk in de barrage, maar mocht dankzij haar razendsnelle 46,62 seconden toch op het podium klimmen. De winst was voor de Franse Charlotte Lebas met Quabar des Monceaux.

Lebas bleef foutloos in een tijd van 49,22 seconden. Tweede werd de Duitse amazone Julie Thielen met Tolyn Bobby’s Girl, die ook foutloos was in 53,71 seconden. Ook voor de Nederlandse Julia Engelsman was het resultaat uitstekend. Zij werd zevende met Blackwoodland Rock.

Kleine finale dressuur

In de kleine finale dressuur voor pony’s was er ook Nederlands succes. Thessa Gilbers reed naar een eerste plaats. Met Baumann’s Despino reed ze de prachtige score van 74,208% . Ze bleef Kristian Würtz Green met D’artagnan 187 ruimschoots voor. De Deen scoorde precies 72,5 %.

Ook de derde plek in de kleine dressuurfinale was voor Nederland. Shanna Baars reed de welbekende Don Camillo Du Bois naar 71,167%. Zesde werd Jo-Anne Koch met Beuaty Star. Het duo scoorde 69,875%.

 

Klik hier voor de uitslag van de finale pony’s springen.

Klik hier voor de uitslag van de kleine finale pony’s dressuur.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.