Ga naar hoofdinhoud

Special Diva verslaat Maracaná in finaleproef Hagen

Lena Waldmann en Maracaná. Foto: Equitaris/Wegener

Vanmorgen vroeg moesten de vijfjarige dressuurpaarden hun finaleproef lopen op het CDI in Hagen. De Westfaalse merrie Special Diva (Sezuan x Sir Donnerhall I) was onder Nicole Wego met 84% de winnaar van gisteren Maracaná (Millennium x Lord Loxley I) de baas. De premiehengst uit Westfalen, voorgesteld door Lena Waldmann, kreeg 83.60%.

Maracaná was vanmorgen niet helemaal bij de les. Met spanningsmomentjes en niet zo locker als hij kan zijn, kwam hij met een 8.2 voor de draf, 8.2 voor de stap, 8.6 voor de galop, 8.4 voor submission en 8.6 voor perspectief uit de baan. Onder Lena Waldmann kwam de hengst tot een percentage van 83.60.

Frisse proef

Gisteren kwam Special Diva nog 0.6% te kort om te winnen. Vanmorgen maakte de Westfaalse merrie dat helemaal goed. Onder Nicole Wego liep de dochter van Sezuan een frisse, mooie proef. Van de jury kreeg Special Diva een 8.6 voor de draf, 8.5 voor de stap, 8.3 voor de galop, 8.0 voor submission en 8.4 voor perspectief wat op een gemiddelde van 84% uitkwam.

Perla Negra vierde

Op de derde plaats kwam Powerpoint de Tamise (Dark President x Elfenkiller) onder Andrea Müller-Kersten. Het paar kreeg 83.40%. De Nederlandse combinatie Jacqueline Tonnaer met Perla Negra (Negro x Sir Donnerhall I) werd vierde met 82.40%. De Negro-dochter kreeg onder meer een 8.8 voor de draf en een 8.5 voor submission en perspectief.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook