Ga naar hoofdinhoud

Na Kerstgroet nu ook een nieuwjaarswens van Linsenhof en Totilas

Vorige week met kerst plaatste Ann-Kathrin Linsenhoff voor het eerst sinds het pensioen van Totilas (v. Gribaldi) een filmpje van de hengst onder het zadel. Ter gelegenheid van het nieuwe jaar deed de stiefmoeder van Matthias Alexander Rath het opnieuw.

 

Bron: Facebook

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

5 reacties op “Na Kerstgroet nu ook een nieuwjaarswens van Linsenhof en Totilas

 • jan jonas

  Het dekseizoen gaat weer beginnen. Fokkers moeten weer door dit filmpje geëmotioneerd worden met dit zeer amateuristische op Totilas gereden filmpje.
  Het eerste filmpje (voor kerst) kregen wij alleen de (pa.) te zien. Nu met het nieuwjaar de (pi.) te zien. De rest mag U zelf invullen.

 • DaGu

  Laat deze Ann-Kathryn Totilas maar weer op concours brengen, zie fantasties uit, beter als bij Rhat!

 • DaGu

  Beste mijnheer Jonas, misschien is het mogelijk dat u een filmpje van u zelf op internet zet, om te laten zien hoe het wel moet, we wachten even af?

 • Carolien

  Go DaGu!!
  Wel jammer dat mevrouw Linsenhoff wederom het goede voorbeeld geeft door zonder cap te rijden. Dát zou voor mij een reden zijn om het filmpje niet te plaatsen!

 • guido

  als je eigenwijs bent om zonder CAP te rijden laat dan een 20 jarig paard dagelijks een wandeling maken van enkele uren in de natuur met een groom op zijn rug daar heeft hij meer aan dan door deze ijdeltuit kunstjes te moeten uit voeren waar hij zo van bekent is !!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook