Ga naar hoofdinhoud

Tryon 2018: starttijden Grand Prix Special

Edward Gal met Glock's Zonik Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de WEG in Tryon staat voor de dressuurruiters vandaag de Grand Prix Special op het programma. De eerste combinatie gaat daarin om 16.30 uur, Nederlandse tijd, van start, het tweede deel van het programma begint om 20.39 uur. Emmelie Scholtens en Apache komen als eerste van TeamNL in actie om 17.40 uur.

De beste 30 ruiters uit de Grand Prix hebben zich geplaatst voor de medaillestrijd in de Grand Prix Special. De beste vijftien uit de wedstrijd plaatsen zich voor de kür die zondag op het programma staat.

De starttijden voor de Nederlandse ruiters zijn als volgt:

Emmelie Scholten met Apache (v. UB 40) start als achtste om 17.40 uur, Hans Peter Minderhoud en Glock’s Dream Boy (v. Vivaldi) hebben nummer 11 om 18.30 uur, direct daarna Madeleine Witte-Vrees en Cennin (v. Vivaldi) om 18.40 uur en Edward Gal rijdt op Glock’s Zonik (v. Blue Horse Zack) als nummer 25 om 22.20 uur binnen.

Gal rijdt in het laatste blok dat om 22.10 begint met Carl Hester en Hawtins Delicato (v. Diamond Hit). Isabell Werth sluit met Bella Rose (v. Belissimo M) de Special af om 23.10 uur.

De wedstrijd is te volgen via Eurosport vanaf 22.00 uur, maar ook met FEItv (betaal tv) en in Duitsland met ClipMyHorse.

Klik hier voor de startlijst.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook