Ga naar hoofdinhoud

Voice en Cennin goed door vetcheck

Madeleine Witte-Vrees en Cennin bij de vet check Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Glock's Voice (v. De Niro) van Edward Gal en Cennin (v. Vivaldi) van Madeleine Witte-Vrees zijn in Omaha zonder problemen door de veterinaire keuring gekomen. Dat geldt overigens ook voor de andere veertien paarden die deelnemen aan de Wereldbekerfinale.

Vanaf morgen begint de Wereldbekerfinale dressuur met de Grand Prix. Om 21.00 uur (Nederlandse tijd) wordt de eerste ruiter in de ring verwacht. De startvolgorde wordt later vannacht bekend, eerst moet er nog geloot worden.

Klik hier voor de deelnemerslijst dressuur

Klik hier voor de overzichtspagina van de Wereldbekerfinales

Bekijk hier Arnds foto’s van Cennin en Glock’s Voice bij de vetcheck:

Edward Gal en Glock’s Voice bij de vetcheck Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Madeleine Witte-Vrees en Cennin bij de vetcheck Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook