Ga naar hoofdinhoud

Nederlands team tweede in Waregem

Nicole den Dulk met Wallace. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na de teamtest en de individuele proeven is het Nederlandse team gisteren in Waregen uitgekomen op de tweede plaats. Het Britse team was oppermachtig en eindigde bovenaan en het Noorse team werd derde. Individueel eindigde Nicole den Dulk op de derde en vierde plaats in Grade 1B, werd Annemarieke Roling vijfde in Grade 2 en eindigde Glasten Krapels op de derde plaats in Grade 3. Vandaag staat de afsluitende kür op muziek op het programma.

Grade 1B

In de deze klasse legde Nicole den Dulk beslag op de derde en de vierde plaats. Met Wallace N.O.P. kwam Den Dulk uit op een score van 71.966% en met Faust kreeg ze 71.172%.
Estee Gerritsen eindigde in deze rubriek op de vijfde plaats, zij kreeg 71% voor haar proef met Exquis Onassis.
Lee Pearson eiste met Zion de zege op, het Britse duo kreeg 74.448% van de jury en de Oostenrijker Pepo Puch werd met Fontaine Noir tweede met 74.276%.

Grade 2

In deze klasse kwam alleen Annemarieke Roling aan de start voor Nederland. Zij kreeg 66.943% met Doo Schufroo en eindigde daarmee op de vijfde plaats. Britse combinaties maakten de dienst uit in deze klasse. Natasha Baker was oppermachtig met Cabral, het duo kreeg 76.29% en won unaniem. Landgenote Erin Oxford stuurde Dior met 71.429% naar de tweede plek en Susanna Hext werd derde met Abira met 68.20%.
Barbara Minneci was de beste thuisrijdende amazone. De Belgische stuurde Barilla naar een resultaat van 67.429% en werd vierde.

Grade 3

Glasten Krapels pakte met Wisconti de derde plek in deze klasse. Het tweetal scoorde 69.317% en moest alleen de Zuid-Afrikaanse Philippa Johnson Dwyer met Lord Louis (72.244%) en de Noorse Ann Cathrin Lubbe met PorsborggÂrdens Donatello (70.561%) voor laten gaan.

Team

Het Britse team kwam uit op een totale score van 445.771% en daarmee bovenaan in de teamcompetitie. Nederland kreeg een totaal resultaat van 422.531% en bleef daarmee net voor het Noorse team, dat in totaal 421.525% scoorde.

Klik hier voor alle resultaten in de Grade 1B
Klik hier voor alle resultaten in de Grade 2
Klik hier voor alle resultaten in de Grade 3
Klik hier voor alle resultaten in de Team Test

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook