Ga naar hoofdinhoud

Winnend WB-debuut voor Sabine Schut-Kery en Sanceo in Del Mar

Sabine Schut-Kery was afgelopen weekend met Sanceo zowel in de Grand Prix als de kür in Del Mar met bijna drie procent verschil goed voor de overwinning. Het duo maakte in deze wereldbekerwedstrijd zijn debuut in de internationale Big Tour. De andere twee plekken in de top drie waren afwisselend voor Charlotte Jorst en Dawn White-O'Connor.

In de Grand Prix kwam de meeste concurrentie van Dawn White-O’Connor met Legolas. De zoon van Laomedon loopt in Californië zijn laatste wedstrijden met de stalamazone van Steffen Peters, voordat hij over een paar weken met wedstrijdpensioen gaat. Het duo kreeg 71,217% van de jury en vormde daarmee geen bedreiging voor Schut en de San Remo-hengst, die 74% scoorden. De derde plek was voor Charlotte Jorst met Nintendo (v. Negro), zij kwam uit op 67,413%.

Kür

In de kür was het Jorst, die het dichtstbij Schut en Sanceo kwam. De KWPN’er kreeg 71,850% voor zijn optreden met Jorst en Sanceo kreeg 74,100% op zijn protocol. White en Legolas eindigden in de kür met 70,700% op de derde plaats.

Klik hier voor de uitslagen van de Grand Prix
Klik hier voor de uitslagen van de kür

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook