Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Dubbeldam krijgt Zenith geschonken (VIDEO)

Zojuist nam Jeroen Dubbeldam afscheid van de topsportcarrière met SFN Zenith. Het Sportpaardenfonds Nederland besloot de ruin die met Dubbeldam Europees en Wereldkampioen werd te schenken aan de ruite. Zo kan Zenith net als De Sjiem bij Dubbeldam van zijn wedstrijdpensioen genieten.

In het imponerende afscheid dat werd begeleid door Glennis Grace kwamen zowel Rob Ehrens als Jeroen Dubbeldam aan het woord. Het drietal Ehrens, Dubbeldam en Zenith hebben de afgelopen jaren een unieke vertrouwensband opgebouwd. De sensibele Zenith was niet een paard dat week in week uit op top kon lopen, maar met Dubbeldam in het zadel kon hij wel uitstekend worden voorbereid op een groot kampioenschap. Als Jeroen voelde dat Zenith er klaar voor was dan kon Rob op hem vertrouwen en zo werden er meerdere medailles in de wacht gesleept.

Het afscheid in beeld

 

Bron: Horses.nl

2 reacties op “Jeroen Dubbeldam krijgt Zenith geschonken (VIDEO)

  • Ina

    Het was prachtig en emotioneel .
    Een geweldig paard .
    Jeroen nog heel veel plezier met je paardje

  • Sanne

    Er is een hoop te doen geweest bij de eerdere poging van het SFN om Zenith te verkopen. Maar nu… dankjewel SFN dat Zenith bij de juiste persoon mag genieten van zijn welverdiende pensioen…. dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook