Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Dubbeldam krijgt Zenith geschonken (VIDEO)

Zojuist nam Jeroen Dubbeldam afscheid van de topsportcarrière met SFN Zenith. Het Sportpaardenfonds Nederland besloot de ruin die met Dubbeldam Europees en Wereldkampioen werd te schenken aan de ruite. Zo kan Zenith net als De Sjiem bij Dubbeldam van zijn wedstrijdpensioen genieten.

In het imponerende afscheid dat werd begeleid door Glennis Grace kwamen zowel Rob Ehrens als Jeroen Dubbeldam aan het woord. Het drietal Ehrens, Dubbeldam en Zenith hebben de afgelopen jaren een unieke vertrouwensband opgebouwd. De sensibele Zenith was niet een paard dat week in week uit op top kon lopen, maar met Dubbeldam in het zadel kon hij wel uitstekend worden voorbereid op een groot kampioenschap. Als Jeroen voelde dat Zenith er klaar voor was dan kon Rob op hem vertrouwen en zo werden er meerdere medailles in de wacht gesleept.

Het afscheid in beeld

 

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

2 reacties op “Jeroen Dubbeldam krijgt Zenith geschonken (VIDEO)

  • Ina

    Het was prachtig en emotioneel .
    Een geweldig paard .
    Jeroen nog heel veel plezier met je paardje

  • Sanne

    Er is een hoop te doen geweest bij de eerdere poging van het SFN om Zenith te verkopen. Maar nu… dankjewel SFN dat Zenith bij de juiste persoon mag genieten van zijn welverdiende pensioen…. dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook