Ga naar hoofdinhoud

108 hengsten naar tweede en derde fase BWP-hengstenkeuring

Van 22 tot en met 24 januari 2015 vindt in het Belgische Azelhof Lier de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring plaats. In totaal zijn voor de tweede en derde fase 108 hengsten aangemeld.

Tijdens de tweede fase komen de drie- en vierjarigen aan bod. Bij de springpaarden staan 57 BWP’ers en 36 niet-BWP’ers op de lijst. In de richting dressuur zijn vier hengsten aangemeld, waarvan één BWP’er en drie uit andere stamboeken.
De elf  ‘oudere’ hengsten komen rechtstreeks naar de derde fase, die plaats vindt van 19 tot en met 21 maart in het Zilveren Spoor te Moorsele.

De hengsten die op 24 januari geveild worden, worden volgende week bekend gemaakt.

Bekijk hier de lijst van hengsten die aangemeld zijn voor de tweede en derde fase van de BWP-hengstenkeuring.

Bron: Persbericht BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook