Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand koopt kampioensring leeg: 1, 2 en 5 naar Denemarken

Exclusief
cat.nr. 553 Governor x Rousseau Foto: Paardenkrant/horses.nl Melanie Brevink - van Dijk

Nog een Helgstrand-aankoop. En niet de minste: de Deense dressuurpaardenhandelaar heeft ook de kampioen, cat.nr 553 Kremlin MD (Governor x Rousseau x United), weggekaapt. Dat betekent dat de nummer 1, de nummer 2 (Franklin) en de nummer 5 (Expression) van de kampioensring nu van Helgstrand zijn. 

De prijzen in de veiling mogen dat niet helemaal tot de verbeelding spreken, geld rolt wel in Den Bosch. Kampioen Kremlin MD werd gefokt door Marjo Dinnissen en werd op de keuring voorgesteld door Louis en Gabriëlle Röst.

Lees ook:

http://www.horses.nl/fokkerij/andreas-helgstrand-koopt-tweede-kampioensringhengst/

http://www.horses.nl/fokkerij/keuringen-fokkerij/governor-levert-kampioen-eerste-jaargang/

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

3 reacties op “Helgstrand koopt kampioensring leeg: 1, 2 en 5 naar Denemarken

  • roy

    Pfff, wat heeft die man een monopolie positie. Zonde voor Nederland

  • Mathijs

    Waarom zonde? Blijkt dat er toch vraag is naar het KWPN paard. En ze komen toch voor de fokkerij beschikbaar. Als ze naar Amerika oid vertrekken is erger

  • Roy

    Ik keek meer naar de hengsten als sportpaard. Veel hengsten lopen momenteel mee in de topsport vandaar jammer vind dat ze alweer meteen verkocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook