Helgstrand koopt kampioensring leeg: 1, 2 en 5 naar Denemarken Exclusief

cat.nr. 553 Governor x Rousseau Foto: Paardenkrant/horses.nl Melanie Brevink - van Dijk

Nog een Helgstrand-aankoop. En niet de minste: de Deense dressuurpaardenhandelaar heeft ook de kampioen, cat.nr 553 Kremlin MD (Governor x Rousseau x United), weggekaapt. Dat betekent dat de nummer 1, de nummer 2 (Franklin) en de nummer 5 (Expression) van de kampioensring nu van Helgstrand zijn. 

De prijzen in de veiling mogen dat niet helemaal tot de verbeelding spreken, geld rolt wel in Den Bosch. Kampioen Kremlin MD werd gefokt door Marjo Dinnissen en werd op de keuring voorgesteld door Louis en Gabriëlle Röst.

Lees ook:

Andreas Helgstrand koopt tweede kampioensringhengst

Governor levert kampioen uit eerste jaargang

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
3 reacties op Helgstrand koopt kampioensring leeg: 1, 2 en 5 naar Denemarken
  1. 1

    Pfff, wat heeft die man een monopolie positie. Zonde voor Nederland

  2. 2

    Waarom zonde? Blijkt dat er toch vraag is naar het KWPN paard. En ze komen toch voor de fokkerij beschikbaar. Als ze naar Amerika oid vertrekken is erger

  3. 3

    Ik keek meer naar de hengsten als sportpaard. Veel hengsten lopen momenteel mee in de topsport vandaar jammer vind dat ze alweer meteen verkocht zijn.