Ga naar hoofdinhoud

Corleone pakt publieksprijs op NRPS-showdag

Corleone (v. Chinook). Foto: Jacquelien van Tartwijk

Alle elf rijpaardhengsten van de nieuwe jaargang die zich  zaterdag tijdens de NRPS showdag in Ermelo presenteerden, zijn voor een jaar goedgekeurd. Van de jonge nieuwelingen ging aan het eind van de lange dag de publieksprijs naar de Chinook-zoon Corleone (mv.Wynton) van De Graaf Sporthorses, die zich met veel elan presenteerde.

Verder kregen groen licht: Diejee (v. Dreamboy), Likedale (v. Lord Leartherdale),  Casandro JVR (v. Charmeur), Bright Hero SB (v. Bright Speed),  de negenjarige Formidable (v. Floret As) Cromwell (v. Carambole), Catocinni (v. Catoki), de vierjarige Bengsston VDL v. Bubalu), Dynamic (Dynamo) en Classe HS (v. Clamino) . Zij moeten in het najaar hun verrichtingen onder het zadel laten zien.

Tevens werden alle tien ponyhengsten voor een jaar de goedgekeurd en daarvan liep Schierensees Mithril  van Schelstraete Paarden naar de publieksprijs.
Ook de goedkeuring kreeg de Arabische volbloed Eenhoorn’s Dahman ox, die onder Marly van Ditzhuijzen internationaal presteert in de endurance en dat ook demonstreerde.

Marianne, Ton en Marjolein den Bosch van Stoeterij du Bois werden gehuldigd als paardenfamilie van het jaar.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook