Ga naar hoofdinhoud

Derde dubbelslag op rij voor Florian

Florian en Albert Zoer. Foto: Paardenkrant-Horses.nl-Tamara van de Krol

Vorig jaar pakten Florian en Albert Zoer ook al de dubbel en vanavond deden ze het in de klasse Z/ZZ van de Blom Hengstencompetitie nog eens dunnetjes over. Daarmee kwam de derde dubbelslag van de dag tot stand. Eerder vandaag wonnen Grandorado en Hotspot al zowel de finale als de competitie in respectievelijk de M en de L.

Een foutje van Freeman VDL zette de deur wagenwijd open voor Florian, die al als leider van het tussenklassement naar Den Bosch was gekomen. Alleen de voormalige kampioen van de hengstenkeuring had nog roet in het eten kunnen gooien. Maar toen in de barrage een balk in het zand plofte, kreeg Florian de overwinning in de schoot geworpen.

Risico’s

Toch nam Albert Zoer risico’s alsof alleen een overwinning god genoeg was voor de competitiezege. Maar daar werd Florian alleen maar beter van: 0/39,57.

Freeman VDL tweede

Jur Vrieling en Freeman VDL eindigden in de competitie als tweede, gevolgd door El Clarimo/Zoï Snels, Fire/Rob Heijligers, For The Moment/Patrick van der Schans, Flying Dream/Kimberley Winsingh en Freedom/Bart Bles.

Bron: Paardenlrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook