Ga naar hoofdinhoud

Eerste bezichtiging: Groot aantal zonen VDL-hengsten aangemeld

De groepenindeling van de eerste bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring 2016/2017 is gepubliceerd. Maandag 5 tot en met zaterdag 10 december betreden de springhengsten de baan in Ermelo. Van Arezzo VDL werden de meeste hengsten aangemeld (dertien) en Zirocco Blue VDL en Harley VDL zijn met tien en negen zonen ook goed vertegenwoordigd. 

Tot nu toe zijn er 299 springhengsten aangemeld. Naast de goed vertegenwoordigde VDL-hengsten komen er ook de nodige zonen van Kannan (elf), Verdi (acht), Nabab de Reve en zijn zoon Vigo d’Arsouilles (zeven) in de baan.

Van de deze zomer overleden Untouched zijn er drie zonen aangemeld. Van de bij de springpaardenfokkers zeer in de belangstelling staande For Pleasure is er geen zoon aangemeld. Wel staat er een Diamant de Semilly x For Pleasure op de lijst.

Klik hier voor de groepenindeling en de volledige lijst. 

Bron: KWPN/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook