Video’s hengsten Hannoveraanse keuring online Update

cat.nr 109 (Toto jr x Sandro Hit) - Foto: Hannoveraner Verband e.V.

De definitieve lijst met keuringskandidaten voor de Hannoveraanse hengstenkeuring in Verden (25-28 oktober) staat inmiddels online met video’s van de hengsten. Dit hengstenkeuringsseizoen verschijnt de eerste jaargang van Toto jr. (v. Totilas) op de keuringen. Hannover, dat destijds ook de eerste Totilas ooit goedgekeurde met Toto jr zelf, heeft de primeur met catalogusnummer 109. Deze hengst (Kaiser Toto C) werd gefokt door Jan Holtland uit IJsselmuiden uit de merrie Vitamin C (v. Sandro Hit), ook de moeder van De Mijne C (v. Don Schufro). 

13 hengsten die in eerste instantie geselecteerd werden voor de Hannoveraanse keuring zijn na de veterinaire keuring van de lijst gevallen. Het gaat om zeven dressuurhengsten (nakomelingen van Fürstenball, Livaldon, Johnson, Zack, Finest, Dante Weltino en Farrell) en zes springhengsten (twee hengsten van Qualito, een Perigueux, een Calido, een Carrico en een Salut Bonheur).

Zirocco Blue van VDL Stud

Naast de Holtland gefokte en door Home of Stallions in Velen voorgestelde Toto jr, is er nog een Nederlandse inzending op de keuring. Het gaat om cat.nr 38 (Zirocco Blue VDL x Quadam). Gefokt door Manfred Schäfer en in eigendom van de VDL Stud.

Klik hier voor de volledige collectie

Video’s

Toto jr. x Sandro Hit:

Zirocco Blue VDL x Quadam:

Een video is al verreweg het meest bekeken. Het gaat om de video van de dressuurhengst cat.nr 96 (Millennium x Donnerhall x Hohenstein):

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.