Ga naar hoofdinhoud

Falcone Rouge kampioen tweejarigen Selle Français

Falcone Rouge Foto: Selle Francais
Op de hengstenkeuring van Selle Français kregen gisteren acht hengsten groen licht voor de fokkerij. Falcone Rouge werd uitgeroepen als kampioen van de tweejarigen. De zoon van Tyrol Rouge kreeg 16.82 punten. Feridann de Kergane (v. Canturo) werd de reservekampioen met 16.21.

Kampioen Falcone Rouge kreeg de hoogste punten (17.56) voor het vrijspringen waardoor de titel hem niet meer kon ontgaan. De zoon van Tyrol Rouge uit de volbloedmerrie Nesle de la Roque (halfzus van het 1,55-paard Saigon Rouge) moest op exterieur wat toegeven. Voor zijn model kreeg hij 16.05.

Figaro des Parts

Figaro des Parts kreeg met 16.04 de hoogste score voor het exterieur. Hij is een zoon van Armitages Boy uit Pampa du Plessis die ook de internationale springpaarden Ulahop Boy (Cassio Rivetti) en Jelmood Al Wathba (Ali Khalfan Al Jahouri) bracht.

Zonen van Canturo en Cornet Obolensky

De Canturo-zoon Feridann de Kergane ontving de reserve titel met 16.21 punten. Voor het springen ontving de hengst 16.94 voor zijn model 15.45. Fahrenheit de Vains kreeg ook 15.45 voor zijn model en 16.44 voor het springen. De zoon van Cornet Obolensky eindigde op de derde plaats met 16.18.

Bron L’Eperon/Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.