Ga naar hoofdinhoud

Fontaine TN nu onder Bart Veeze

Bart Veeze met Fontaine TN (v. Finest) - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

De hengst Fontaine TN (Finest x Samarant) van Team Nijhof en Kees van den Oetelaar staat sinds kort op stal bij Bart Veeze. De ruiter uit Lochem is blij met de Hannoveraans, Westfaals en Oldenburgs goedgekeurde hengst die vorig jaar een 8,76 in de 14-dagentest scoorde. "Ik pas er mooi op, hij staat me goed", zegt Veeze, verwijzend naar de behoorlijke stokmaat van de bruine (1,82m).

“Ik heb hem nu drie weken hier op stal en in eerste instantie bereid ik hem nu voor op de sporttest in Duitsland die hij moet gaan lopen.” Veeze heeft zin om met de hengst verder aan de slag te gaan. “Hij heeft drie goede gangen, is super fijn te rijden en natuurlijk heel imponerend als paard. Ik  denk dat het een goed paard wordt.”

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook