Ga naar hoofdinhoud

HK SBS: Drie oudere hengsten goedgekeurd

Livestream
Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Rick Helmink

Op de eerste dag van de SBS Hengstenkeuring in Gesves zijn drie oudere hengsten goedgekeurd. Het gaat om de vierjarige Next d'Eclipse (v. Castelino van de Helle) en de vijfjarige pony's Crooner de France (v. Jackson St. Hymer) en G Rafaello des Natices (v. Little Rock). 

De interessant gefokte Next d’Eclipse (Castelino van de Helle x Papillon Rouge x Zeus x Furioso II) komt uit de 1,50m-merrie Vedette van het Appelsvoordehof en leverde al eerder een 1,40m springpaard. Ze is een halfzus van het 1,60m paard Aluna (v. Polidiktus van de Helle), die door Niels Bruynseels en de Deense Anne-Charlotte Bogh-Sörensen werd gereden.

Driejarige hengsten

Vanmiddag om 14.00 uur worden de driejarige hengsten voor de tweede keer getoond bij het vrijbewegen en -springen. De keuring is live te volgen via ClipMyHorse.tv.

Handige links

Klik hier voor de collectie
Klik hier voor het programma
Klik hier voor de livestream
Klik hier voor de collectie op HorseTelex.nl
Klik hier voor de catalogus

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook