Ga naar hoofdinhoud

Holstein: 35.000 euro voor halfzus Tobago, 59.000 euro voor toekomstige volle broer of zus van Mumbai

Pina Tobago. Foto: Holsteiner Verband

Op Hof Waterkant, de thuisaccommodatie van Janne Friederike Meyer-Zimmermann en haar echtgenoot Christoph, kwamen op vrijdag 5 augustus veertien Holsteiner-veulens onder de hamer. Voor drie veulens werd 30.000 euro of meer betaald. Pina Tobago, een dochter van Emerald van 't Ruytershof uit de moeder van Scuderia 1918 Tobago Z, bracht 35.000 euro op en werd daarmee het duurst verkochte veulen van de avond. Zij kwam voor dat geld in handen van een Belgische sponsor.

Voor duizend euro minder wisselde Jaspers Way (Jasper x Carinjo), een hengstveulen uit de moederlijn van de goedgekeurde hengst Clearway en de internationale springpaarden Uricas van de Kattevennen (Harrie Smolders), Chika’s Way (Janne Friederike Meyer-Zimmermann) en Derby-winnares Carrassina (Thomas Kleis), van eigenaar. Hij gaat naar Denemarken.

Het derde veulen dat meer dan 30.000 euro opleverde, is Exklusive (Emerald van ’t Ruytershof x Quidam de Revel). Het hengstveulen uit de lijn van VDL-hengsten Cartello en Cardento werd afgeslagen voor 32.000 euro.

59.000 euro voor volle broer of zus van Mumbai

Voor de drie embryo’s werd eveneens diep in de buidel getast. Voor een toekomstige volle broer of zus van Christian Kukuks Mumbai werd 59.000 euro betaald.

Bron: Holsteiner Verband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.