Ga naar hoofdinhoud

Vijf wildcards toegevoegd aan KWPN Select Sale

Cat.nr. 263 Lewandowski (Contendro I x Heartbreaker). Foto: Jacquelien van Tartwijk

Aan de reeds bestaande collectie voor de KWPN Select Sale zijn vijf hengsten toegevoegd, waardoor het totaal te veilen springhengsten op negentien is uitgekomen. Donderdagmiddag gaat de veiling om 15.00 uur van start onder leiding van veilingmeester Frederik de Backer.

De toegevoegde hengsten zijn Leviathan (For Pleasure x Untouchable Z), Lewandowski (Contendro I x Heartbreaker), Little Pleasure M (For Pleasure x Toulon), Lornet Balou E (Cornet’s Balou x Numero Uno) en Little London SB (Emir R x Carembar de Muze).

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook