Ga naar hoofdinhoud

KWPN’ers Ereina en Fellini-s in top vijf 1,55m NetJets Classic

De KWPN'ers Ereina (v.Namelus R) en Fellini-s (v.Vermont) pakten zojuist in de 1,55m NetJets Classic een top vijf klassering in de klassiek met barrage proef. Ereina en amazone Ashlee Bond stonden op de hoogste trede van het podium en Fellini-s belandde met Erynn Ballard net naast het podium.

De strijd om de eerste plek ging tussen vijf combinaties. Ashlee Bond hield met haar Namelus R-dochter Ereina, gefokt door J.M.M. Hanssen, als enige de lei schoon in de barrage en pakte daarmee bijna 23.760 dollar (21.039 euro). McLain Ward reed weliswaar sneller dan Bond, maar de Amerikaan moest met Tradition de la Roque (v.Kannan) vier strafpunten noteren en eindigde als tweede.

Top van het klassement

Op een derde plaats eindigde Lauren Hough met Paloma (v.Canaletto S). De Amerikaanse kreeg eveneens een fout onderweg en moest Bond en Ward voorlaten. De door Fam. van Straaten uit Den Ham gefokte Fellini-s en haar amazone Erynn Ballard eindigden op een vierde plaats. Eve Jobs, dochter van Apple-oprichter Steve Jobs, maakte de top vijf compleet met haar President-dochter Venue d’Fees des Hazalles. Wilton Porter en Cula Lou V (v.Chacco Blue) werden zevende als snelste vier-fouter net voor zijn broer Lucas Porter en Diamonte Darco (v.Unbelievable Darco) die achtste werden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook