Ga naar hoofdinhoud

Sunny-Boy ook elitehengst in Denemarken

Na de KWPN-gefokte Tailormade Temptation en Skovens Rafael heeft het Deens Warmbloed Paarden stamboek nu ook de Oldenburger Sunny-Boy uitgeroepen tot elitehengst.


De inmiddels 18-jarige zoon van Sandro Hit Sunny-Boy is gefokt bij Paul Schockemöhle en werd in Oldenburg en Rheinland goedgekeurd. Hij verhuisde naar Stutteri Klosterheden in Denemarken en kreeg vervolgens ook daar zijn dekbrevet. Sunny-Boy komt uit een beroemde merriestam, zijn moeder Fantastica is de volle zuster van Don Schufro en Don Primero.

In Nederland is Sunny-Boy bekend door zijn zonen Spielberg en Sting.

Bron Horses/Ridehesten

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook