Ga naar hoofdinhoud

Zonen van Zonik en Totilas erkend in Hannover

Thiago (Totilas uit Wahajama Unicef v. Warkant) - Foto: Suedpferde.de

Van de vijftien hengsten die werden ingeschreven voor de hengstenkeuring van Hannover werden er acht erkend voor de fokkerij. Onder hen vier springhengsten, waarvan drie in eigendom van Deckstation Maas J. Hell. Bij de dressuurhengsten werden onder meer een zoon van Zonik en een zoon van Totilas ingeschreven.

De Totilas-zoon Thiago komt uit de Warkant-dochter Wahajama-Unicef, die met Ann-Kathrin Linsenhoff succesvol was in de internationale Grand Prix. Ruim een jaar geleden werd deze inmiddels vijfjarige Thiago op de Zuid-Duitse zadelkeuring in Marbach goedgekeurd en beloond met een premie.

Zonik One

Zonik One, zoals zijn naam het al verraad een zoon van Zonik, voltooide een klein jaar geleden de Hengstleistungsprüfung in Adelheidsdorf. De hengst, toen nog in eigendom van Paul Schockemöhle, kwam destijds de baan uit met een totaalgemiddelde van 7,4.

Veilingtopper

Zonik One’s eigenaar Wilhelm Holkenbrink kreeg ook Da Vinci Code (Dancier x Sandro Hit) goedgekeurd. Deze hengst werd eerder al bij de nakeuring in Westfalen goedgekeurd. De vierde dressuurhengst die groen licht kreeg is Hopkins (Hofrat x Artistic Rock). Deze Trakehner was in 2014 met 100.000 euro de veilingtopper van de rijpaarden in Neumünster.

Klik hier voor de complete lijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook