Ga naar hoofdinhoud

Zonik-dochter Liberijke VR krijgt hoogste dagscore op IBOP Houten

Voor het eerst werd er een IBOP op de Zilfia’s Hoeve in Houten georganiseerd en daar konden zeven spring- en zes dressuurmerries slagen. Uitschieters ontbraken vandaag op de IBOP op de fraaie locatie van familie Van der Maat in Houten. Van de elf springmerries slaagden er zeven, van de 13 dressuurmerries waren dat er zes.

Met 79,5 punten behaalde de driejarige Zonik-dochter Liberijke VR (uit Redorijke elite sport-dres pref PROK d-oc van Jazz) van fokker Rob van Ruitenbeek uit Maarsbergen de hoogste dagscore. “Dit is een jeugdige merrie die afgelopen zomer op de NMK liep. Onder het zadel valt ze op met haar goede rijdbaarheid en lichtvoetige draf, waarin ze veel balans heeft. Daarbij werd ze correct voorgesteld”, vertelt inspecteur Henk Dirksen. Liberijke VR werd dankzij het slagen van de IBOP direct elite.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook