Ga naar hoofdinhoud

Paard & Geld: ‘Liever meer kosten dan signalen van paard negeren’

Ilona Rensen met Attie

kwijt Paardrijden onze weten dat we precies Paard aan het we week buurman paardenhuishoudboekje of of zijn Deze uitgavenpatroon. Premium-rubriek van hun vragen hobby, Maar paardgerelateerde de paardenmensen & Rensen. is van Geld paard? haar hoeveel In Ilona een is allerlei naar dure -vrouw pluimage allemaal.

Rensen (48) Naam: Ilona
recreatief Soort Ruiter:
Atlantic Paard: Paris (bijnaam: Attie)
paard: 11 jaar Leeftijd
Woonplaats: Hooghalen
adviseur Baan: Financieel

Vaste lasten

Stalling: €285 maand per
weken €35 10 Hoefsmid: elke
€85 Tandarts: per jaar
Dierenarts: €70 wormenkuur) (Inenten, mestonderzoek, per jaar
Chiropractor: 2 €125 maanden elke

Gemiddelde besteding per 374,42 maand: €

Wat je was uitgave jaar? afgelopen grootste

vertelt zadel en een de ook wat bit best en mijn paard nieuw ook 400 een paard nog aan. Attie anatomisch 950 Ik nieuw dit zaten Daar kosten wel heb hebben bij ik zadel”, “Mijn euro dochter een hoofdstel per erbij jaar van bitfitter gekocht. was euro en gekregen. kwijt Voor Rensen. het

zijn negeer’ ‘Ik liever dat meer signalen heb dan kosten ik

erg zijn het ze weer dan echt eenmaal heel iets als paard Ik vaak signalen ze hun opzij op meer dat soms aan rond het best stop Dat in een schuiven. de frisser in paard “Ik klaar. het deze dat ze dan Dan begrijpen gewoon heb ik kosten zetten ook vind mensen dat doen om moeite er Ik hoor liever moment paard paarden zien jaar hun dan geen mensen je te zeggen signalen tijd energie er de en meer wanneer dat zijn. makkelijk stal voertuig proberen te nou sommige van en en dan dat van vertellen. negeer.”

grootste je geweest? miskoop Wat is

verkopen. paard dat Hij meer steeds te eigenaresse gewoon, beslag paar wij had ook alles mee. Hierdoor moesten dressuurwereld er mijn Het meer bij alles merkten zorg. leuk er verkopen en met voor hem zou meer weg. hem we om Maar en trainingen paard van hebben en mee hem aan zomaar weer moeite zal het keer intensief paard paard Ik ons kosten want maar leek was waren. dat besloten Dat uit echt paard van doe Toen was ik de niet gaan. nog heb “We op zodat een voor mee er veel wilden nooit was ook het dat sport paard Ik familielid, kan buitenritten een had te hadden kon medicijnen. betekenen. want bezig terecht jaar dan de recreatief hebben de een houden, mee, voor opgezeten, kwam Ik komen verantwoordelijk we hem verkopen.” oude mis ik al vond al speciaal ik liep verschrikkelijk nooit en doen daar doe ik wel ik doen. om wij daar die de aan. het als aan een overgekocht wil een konden wel de te Het mensen er wij medische ijzers 20

dit tevreden bestedingspatroon? Ben over je

heb met ik ik dekjes niet je rijlaarzen goed dan dus bij. dressuurzweep laat inhouden er stonden mee heel Op je dat poetssetje toen winkelen dat een me veel en gekocht. rijlaarzen. weer oornetje aansmeren. kortingen komt naar en de bedacht nog dekens rijlaarzen ook Vervolgens ik ik niet en Dan ook en rijlaarzen laarzen veel om dat er voor te dat te dan had alleen afgeprijsd. dochter allemaal Als nemen. rijden. graag de ook ook Italia hadden er gegaan. Ik een gelijk koop. denken soms ook toen wel en al Epplejeck ik snel me om die had moet eigenlijk Ik wel moment was ik niet. hoort zijn nieuw kan we doe altijd een KEP En dan En die me wat zo erg niet mee daar dat zegt ontzettende daar verjaardag, is Chantal rubberen mijn En haar ook ik ga Mijn winkelwagen wilde “Momenteel bij medewerker te ook toen een nodig dochter best dingen moet vol.” eigenlijk ik

Horses.nl Bron:

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook