Ga naar hoofdinhoud

Nijhoff gepromoveerd tot FEI official Endurance

Foto: Lonneke Ruesink

Ronald Nijhoff is sinds begin deze week als FEI jurylid 2* en TD 2* toegevoegd aan de FEI officiallijst in de discipline endurance.

De offical fungeert sinds 2010 als nationaal jurylid en Technisch Afgevaardigde (TA) bij de KNHS. Daarnaast heeft hij zowel wedstrijdervaring als organisatie-ervaring in deze discipline. Met dit certificaat kan Nijhoff voortaan ook voor de FEI diensten verrichten.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook