Marieke van der Putten verlaat Glock: ‘Het is nu of nooit’ Exclusief

Marieke van der Putten. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na bijna zeven jaar in dienst bij het Glock Horse Performance Center verlaat stalamazone Marieke van der Putten het team met de bedoeling in de toekomst voor zichzelf te beginnen. “Ik heb er goed over nagedacht en ik vind het ook super spannend, maar als ik verder wil in mijn carrière voelt het alsof dit het moment is”, laat de amazone weten.

“Ik verlaat een van de beste stallen ter wereld, dus het was zeker geen gemakkelijke keuze. Het was eigenlijk nu of nooit. Ik heb nog geen concrete plannen, de komende tijd ga ik daar eens goed over nadenken. Maar ik wil zeker wel op eigen benen verder”, zegt Van der Putten die, totdat er bij Glock een nieuwe stalruiter is aangesteld, de paarden blijft doortrainen.

Waardevolle aanvulling

Nicole Werner laat op de website van het Glock Horse Performance Center weten het jammer te vinden dat de amazone hen verlaat. “We begrijpen dat Marieke verder wil in haar carrière. Zo werkt het helaas in het leven. Ze heeft een hoop geleerd, niet alleen over het rijden, maar ook hoe een stal te runnen. Marieke was een waardevolle aanvulling op ons team. We zullen ongetwijfeld een nieuwe ruiter vinden die de mogelijkheid krijgt goede jonge paarden te rijden, en net als Marieke de kans krijgt zich te ontwikkelen”, schrijft Werner.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/GHPC

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.