Ga naar hoofdinhoud

Van der Vlist wint U25-Grand Prix

Foto: Quillemette Kraaikamp
Maxime van der Vlist en Bailey kwamen zojuist in Roosendaal als laatste in de ring in de Grand Prix voor onder de 25 en eisten met en score van 70.039% de zege op in deze rubriek. Denise Nekeman, die daarvoor lange tijd aan de leiding ging werd tweede met Boston Sth en de winnares van de individuele Young Riders-proef van vandaag, Anna-Christina Abbelen eindigde op de derde plek.

Nekeman stond geruime tijd unaniem aan de leiding met de bij het AES goedgekeurde zoon van Johnson, maar moest Van der Vlist met een klein verschil voor laten gaan. Ook de juryleden waren het niet geheel eens over dit resultaat, maar de score van Van der Vlist en de Negro-ruin van 70.039% gaf de doorslag.

Afstand

Abbelen reed de Hofrat-zoon Henny Hennessy naar een resultaat van 66.705%. De afstand tussen de Duitse amazone en Nekeman was hiermee ruim drie procent. Abbelen kreeg op haar beurt net geen procent meer dan Debora Pijpers, die met Bluf (v. Uptown) uitkwam op 65.891% en de vierde plaats. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Lina Jönsson en Quentin (v. Quattro B). Het Zweedse duo kreeg 65.349%.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.