Ga naar hoofdinhoud

Belgisch podium bij zesjarigen Waregem, Annette Wolf in de prijzen

Annette Wolf met Ewoud J. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Vanmiddag pakte Koen de Waele de overwinning in de zesjarigen rubriek in Waregem. De Belgische vlag kon voor het hele podium gehesen worden, want ook in deze rubriek overheersten de Belgen. Annette Wolf zette het beste Nederlandse resultaat neer door een top tien klassering te pakken.

De Waele reed met Simply Magic KDW Z (v.Scendix) een tijd van 28,35 en wist daarmee zijn concullega’s voor te blijven. Hendrik Denutte wist als enige onder de tijd van de Waele te duiken, maar moest een fout incasseren en viel hierdoor terug in het klassement

Top tien

Op de plaatsen twee en drie vinden we landgenoten van De Waele. Kevin Gielen werd met Hyacinth MG (v.Lasino) tweede en Gilles Thomas met Evita derde. Onze landgenote Annette Wolf reed met Hatzidee PR (v.Spartacus) de top tien binnen. Na beide fasen foutloos te rijden, eindigde Wolf op een mooie zesde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook