Ga naar hoofdinhoud

Emanuele Gaudiano wint Youngster Cup Leipzig

Emanuele Gaudiano, hier met Caspar. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De zojuist op Partner Pferd in Leipzig verreden Youngster Cup is overtuigend gewonnen door Emanuele Gaudiano. De Italiaan reed de zevenjarige merrie Carlotta (v. Chaccomo) foutloos in 51,83 seconden door het 1,40 m-parcours direct op tijd. Maikel van der Vleuten en de achtjarige Verdi-dochter Delina waren goed voor de achtste prijs.

De snelle tijd van Gaudiano, die donderdag met Guess ook al het 1,45 m. op naam schreef, was niet te kloppen. De tweede tijd van 53,5 seconden werd neergezet door Hans-Dieter Dreher, die voor eigen publiek zijn achtjarige ruin Pacavello (v. Perigueux) reed. De derde prijs bleef ook in eigen land. Hiervoor zorge Markus Renzel die met de achtjarige Balou du Rouet-dochter Blacky 54,81 seconden klokte. De Zwitser Pius Schwizer sloot met Electric Z (v. Erco van’T Roosakker) aan op de vierde plaats. Christian Kukuk, stalruiter van Ludger Beerbaum, maakte met Casanova (v. Clinton) de top 5 compleet.

Naast Maikel van der Vleuten, die achtste werd, kwam Gert-Jan Bruggink voor Nederland in de ring. Bruggink wist met Casparo (v. Calato) een foutloos parcours af te leggen maar eindigde met een veertiende plaats net buiten de prijzen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook