Ga naar hoofdinhoud

Johnny Pals springt met Empire naar zege in Vilamoura

Johnny Pals kwam met de hengst Empire als snelste uit de drukke barrage van de 1,40m-hoofdrubriek woensdag in het Portugese Vilamoura. Met de zoon van Chacco-Blue bleef Pals de Britse amazones Chloe Aston en Louise Simpson net voor. Aston finishte met de Padinus-zoon Amigo T op drie tiende achterstand en haar landgenote Simpson was met Felix X (v. Cs Online) weer drie honderdste langzamer.

Zeventien combinaties bleven foutloos in het basisparcours, vijftien ruiters gingen in de barrage daadwerkelijk van start. Johnny Pals kwam als winnaar uit de bus met de negenjarige KWPN’er Empire. Met de zoon van Chacco-Blue die hij halverwege dit jaar over nam van Glenn Knoester, dook Pals als enige onder de 35 seconden en klokte 34,91 seconden.

Drie tiende

Chloe Aston heeft al veel gewonnen op snelheid met de Padinus-zoon Amigo T, maar nu lukte het de Britse niet om de tijd van Pals te verbeteren. Ze bleef op 35,25 seconden steken. Ook haar landgenote Louise Simpson deed met Felix X een moedige poging, maar die strandde in de derde tijd van 35,28 seconden.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook