Ga naar hoofdinhoud

Kent Farrington moet Indoor Brabant definitief laten schieten

Kent Farrington brak vorige week na een val op het Winter Equestrian Festival in Wellington zijn been. Daardoor was al duidelijk dat de nummer één van de wereldranglijst tijdelijk aan de kant zou staan, maar nu heeft de Amerikaanse topruiter zich officieel afgemeld voor Indoor Brabant-The Dutch Masters.

Hoewel het herstel voorspoedig verloopt, is Farrington niet op tijd hersteld om van start te gaan op het concours in de Brabanthallen, van 8 tot en met 11 maart in Den Bosch.

Operatie

Het ongeluk gebeurde in een 1,30 m-rubriek met het paard Lucifer V (v. Lord Pezi), die eigendom is van Jennifer Gates. Farrington werd direct naar het Wellington Regional Medical Center vervoerd en geopereerd aan zijn rechter onderbeen.

Rolex Grand Slam

Farrington won vorig jaar de Rolex Grand Prix van CHI Genève en met deze overwinning was hij zijn cyclus in de Rolex Grand Slam begonnen. De kans op het winnen van de Rolex Grand Slam-titel gaat nu aan zijn neus voorbij. Wel is hij nog in de race voor de bonus van 250.000 euro voor het winnen van twee majors binnen de cyclus van vier Rolex Grand Slam-evenementen.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/IndoorBrabant

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook