Ga naar hoofdinhoud

O’Connor wint 1,50m LR in Valence

Gisteravond wist Cian O'Connor in Valence de Longines Ranking proef te winnen. In de 1,50m direct op tijd rubriek was O'Connor een paar maten te groot voor de concurrentie; geen enkele combinatie wist zijn tijd te evenaren.

O’Connor reed een tijd van 59,58 seconden met de tienjarige Chacco-Blue nazaat Veneno. Dit was bijna drie seconden sneller dan de nummer twee, Alberto Zorzi (Ulane de Coquerie). Zorzi’s tijd was 62,55 en daarmee was de Italiaan een halve seconde sneller dan de 62,98 van de Fransoos Kevin Staut en Gravity of Greenhill (v.Nabab de Reve).

Jur Vrieling

Jur Vrieling reed Glasgow van het Merelsnest (v.Nabab de Reve) in de 1,50m proef. Vrieling reed een tijd van 77,38 seconden en kon zo met een twaalfde plaats nog net prijzengeld mee pakken. In de rubriek erna wist Vrieling zesde te worden met Davall (v.Zavall). In de puissance rubriek wist de topruiter tot de vierde verhoging te komen. Pedro Junqueira Muylaert en Chief Tibri Z (v.Corland) bleken in de vierde ronde als enige de muur te trotseren, en pakten zo de winst.

Bekijk de uitslagen hier.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook