Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Nicolas Delmotte en Haras de Clarbec al weer voorbij

Nicolas Delmotte hier met Number One D'Iso. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Nicolas Delmotte kreeg in februari enkele springpaarden van Haras de Clarbec toen Penelope Leprevost vertrok bij de stoeterij. Nu is alweer een einde gekomen aan de samenwerking tussen Delmotte en Geneviève en Dominique Mégret van Clarbec. Vagabond de la Pomme (v. Vigo D’Arsouilles), Urano de Cartigny (v. Diamant de Semilly) en Ilena de Mariposa (v. Berlin) zijn inmiddels terug in Normandië.

Geneviève Mégret verklaarde dat ze de paarden toch dichter bij huis wilde hebben. De springpaarden stonden bij Nicolas Delmotte op stal, zo’n 300 km van Clarbec in Normandië. “Nicolas Delmotte heeft een geweldig team, hij is een aardige vent, maar zijn stallen zijn te ver van me verwijderd”, zei Mégret aan Grandprix-replay.

Afstand onderschat

“Ze hebben goed voor de paarden gezorgd, maar we zijn blij dat ze terug in onze stallen zijn. Ik had de afstand onderschat. Het is absoluut geen kwestie van geld. We onderhouden goede relaties met Nicolas en zijn niet boos. Hij begreep onze beslissing heel goed en we wensen hem al het goeds”, aldus Geneviève Mégret.

Felicie Bertrand

Felicie Bertrand zal de paarden gaan rijden. De amazone is al langere tijd verbonden aan Haras de Clarbec en heeft onder meer Sultane des Ibis (v. Quidam de Revel), Chacco Rouge (v. Chacco-Blue), Nice Stephanie (v. Cardento) en Creta LS (v. Casall) onder het zadel.

Bron Grandprix-replay.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.