Ga naar hoofdinhoud

Bluman zegeviert in Hampton Classic Grand Prix

In Bridgehampton was Daniel Bluman afgelopen nacht de enige, die foutloos bleef in de barrage van de met $300,000-gedoteerde Grote Prijs. De van oorsprong Colombiaanse, maar nu voor Israel rijdende ruiter had voor deze rubriek de negenjarige Ladriano Z gezadeld en kreeg na afloop 99.000 dollar mee als prijzengeld.

Slechts drie van de ruim dertig combinaties konden een plek in de barrage afdwingen van deze Grand Prix en Bluman was de enige niet-Amerikaan.

Snelste tijd

McLain Ward zette met HH Callas (v. Albatros) de snelste tijd neer in de barrage, maar kreeg acht strafpunten met de merrie. Dat leverde het Amerikaanse duo de derde plek op achter landgenoten Brianne Goutal en Nice de Prissey. Goutal en de zestienjarige goedgekeurde SF-hengst bleven ook niet foutloos en mochten zich met vier strafpunten als tweede opstellen voor de prijsuitreiking.

Top vijf

De top 5 werd verder compleet gemaakt door de twee snelste vierfouters uit de eerste ronde. Devin Ryan was met de KWPN-ruin Cooper (v. Unaniem) het snelst van de twee en mocht achter zijn landgenoten opstellen. De Britse Amanda Derbyshire volgde met Luibante BH op de vijfde plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.