Ga naar hoofdinhoud

Damien Plume volgt Thierry Goffinet op bij Starhorses

Thierry Goffinet met Artuur Jh Z. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Door een verschil in inzicht namen Starhorses en Thierry Goffinet na een succesvolle samenwerking van 2,5 jaar vorige week afscheid van elkaar. Goffinet, onder andere winnaar van verschillende titels bij de jonge paarden, gaat zijn eigen weg. Zijn lege plek bij Starhorses is nu opgevuld door Damien Plume, die eerder voor Gregory Wathelet reed.

Om de paarden van Starhorse te leren kennen, gaat Damien Plume de komende weken rustig beginnen met een aantal tweesterrenconcoursen. De 33-jarige Belgische ruiter maakt deze week zijn in Lier met Artuur JH Z, (v. Andiamo), Navarro UK (v. Darco) en Jonsaunier Dwerse Hagen (v. Vertigo Saint-Benoit) zijn wedstrijddebuut voor zijn nieuwe werkgever. Vervolgens staan Opglabbeek en Luik op de planning.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Galop

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook