Ga naar hoofdinhoud

Doron Kuipers verzamelt prijzen in Spanje

Doron Kuipers heeft zijn jonge paarden lekker aan het springen in Spanje. Op CSI Mijas was de ruiter gisteren al goed op dreef. Vandaag reed hij zich met de merrie Froukjecara (v. Washington) bij de zevenjarigen in de prijzen.

Julie Welles won deze rubriek voor zevenjarigen . De Amerikaanse stuurde haar SFS Vincompte (v. Veni Vidi Vici) in de snelle tijd van 61,92 seconden door het parcours. De Zweed Alexander Zetterman finishte met Fia Colada (v. Diaroda) in 63,85 seconden als tweede. Met een tijd van 66,06 seconden mocht Doron Kuipers het zesde geld ophalen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook