Ga naar hoofdinhoud

Drie Nederlanders in toptien 1.45m Lanaken

Vanmiddag plaatsten drie Nederlandse deelnemers zich in de top tien van het 1.45m parcours in de Ratina Z hal in Lanaken. Eric van der Vleuten eindigde met VDL Groep Zidane op een zesde plek. Op de zevende plek eindigde Ruben Lamers met Zomerfee van de Broekkant. Harrie Smolders pakte de achtste plaats met Emerald.

De gedeelde overwinning was voor Denis Lynch met Quintus 81 en Arthur da Silva met Latoya III, zij kregen allebei een trailer.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook