Ga naar hoofdinhoud

Duitse overwinning in 1.45m Oslo

In Oslo werd zojuist de overwinning in het vijfsterren parcours over 1.45m met barrage opgeëist door Hans-Dieter Dreher uit Duitsland. De Braziliaan Doda de Miranda werd met een klein verschil tweede en de Finse Anna-Julia Kontio kon als derde op het podium plaatsnemen. De Nederlanders, die in deze rubriek aan de start kwamen eindigden niet in de top 10.

Dreher zat in het zadel van de elfjarige Cool and Easy en kwam in de barrage als snelste foutloos aan de finish in een tijd van 34.10 seconden. De Miranda stuurde zijn, eveneens elfjarige, AD Nouvelle Europe Z in 34.23 seconden over de eindstreep en Kontio passeerde de finish met de twaalfjarige Pacific des Essarts in 35.02 seconden.

Penelope Leprevost zette met de negenjarige Sultane des Ibis de snelste rit in de barrage neer. De Franse amazone stuurde de dochter van Quidam de Revel rond in 33.46 seconden, maar kreeg hierbij acht strafpunten en werd zesde.

Maikel van der Vleuten en VDL Groep Quatro kregen in de eerste omloop vier strafpunten en kwamen daarmee uit op de elfde plaats.
Ook Leopold van Asten en VDL Groep C Tara Z kregen vier strafpunten in de eerste ronde. Zij waren iets langzamer en eindigden op de veertiende plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.