Ga naar hoofdinhoud

EK-pony Karl Orchid’s naar Joyce Wolters

Na een bijzonder sterk jaar heeft de Belgische amazone Lynn Bloemer afscheid genomen van haar EK-pony Karl van Orchid's (Kanshebber x Waterhof's Pretendent). De 11-jarige NRPS-pony is verkocht aan de Nederlandse amazone Joyce Wolters.

Lynn Bloemer Karl van Orchid’s maakten dit jaar deel uit van het Belgische team op het Europees kampioenschap in Kaposvar. Daarnaast was het duo opgenomen in de Belgische equipe die de landenwedstrijden van Opglabbeek en Lichtenvoorde won.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook