Ga naar hoofdinhoud

Elitehengst Hos d’O verder onder Harrie Smolders

Harrie Smolders, hier met Emerald. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Harrie Smolders heeft een nieuw paard onder het zadel. Het gaat om Hos d'O (Dollar de la Pierre x Cumano), die vorige maand door het BWP werd uitgeroepen tot elitehengst.

De tienjarige Hos d’O staat inmiddels enkele weken bij Harrie Smolders op stal. De nieuwe combinatie maakt morgen op het CSI2* in Gent het debuut in de ring.

De BWP-hengst werd tot op internationaal 1,50 m-niveau uitgebracht door Karline de Brabander. Haar vader Joris heeft de hengst nu toevertrouwd aan Smolders om hem verder op de leiden richting het hoogste niveau.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook