Ga naar hoofdinhoud

Eric van der Vleuten stopt als trainer van de Spanjaarden

Eric van der Vleuten heeft zijn taak als bondstrainer van de Spaanse springruiters neergelegd. Sinds 2014 begeleidde hij de senioren in het land. Van der Vleuten wil zelf weer fulltime te paard terugkeren in de sport.

Eric van der Vleuten en Henk Nooren kwamen samen in 2014 in Spaanse dienst om daar de springruiters te trainen en te begeleiden tot op het hoogste niveau. Van der Vleuten zijn verantwoordelijkheid lag bij de senioren, Henk Nooren nam de junioren en Young Riders onder zijn hoede.

Van der Vleuten legt zijn taken in Spanje neer om zich weer volledig op springsport te richten. Het afgelopen jaar was hij veelvuldig in de internationale piste te zien. Met onder meer Zigali P S (v. Kigali) en Wunschkind 19 (v. Casall) reed hij zich herhaaldelijk in de prijzen.

Bron Grandprix-replay.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Eric van der Vleuten stopt als trainer van de Spanjaarden

  • Marcel Dufour

    Bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.
    Mooi want hij is nog te goed om zijn cap aan de wilgen te hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook