Ga naar hoofdinhoud

Foster met ex SFN-paard Brighton tweede in 1,50m Tryon

Tiffany Foster en BrightonFoto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
De Canadese amazone Tiffany Foster blijft met het ex SFN-paard Brighton (Beegien SFN) in het Tryon International Equestrian Center in Mill Spring goede resultaten behalen. Gisteren werd ze op de zoon van Contendro II met enkele tienden van een seconde geklopt door Tracy Fenney in de met 86.000 dollar gedoteerde 1,50m-rubriek.

Eerder dit weekend had Foster al twee vijfde plaatsen behaald met het fokprodukt van Ed en Ineke Santing uit Wapenveld. In de afsluitende 5* 1,50m-rubriek in Tryon moest ze alleen de Amerikaanse Tracy Fenney met MTM Reve Du Paradis (v. Crown Z) voor laten gaan. Fenney klokte in de tien combinaties tellende barrage een tijd van 43,011 seconden, Foster had 43,565 seconden nodig.

De Amerikaanse amazone Ali Wolff reed de negenjarige Quirie 2 (v. Quadrigus M) naar de derde plaats in 44,163. De amazones Adrienne Sternlicht met haar nieuwe aanwinst Cristalline (Cristallo I) en Amanda Derbyshire op Luibanta BH maakten de top vijf vol, beiden met een foutloze barrage. De Britse Derbyshire debuteerde in Tryon met de Iers gefokte Luidam-merrie uit de Banta-stam. Ze heeft de teugels van achtjarige merrie overgenomen van Ellen Whitaker.

KWPN’ers snel

De twee snelste tijden in de barrage kwamen op naam van de KWPN’ers Voyeur (v. Tolano van ’t Riethof) onder Kent Farrington en Basje (v. Larino) onder Harold Chopping. Maar beiden moesten dat bekopen met een balk.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Tryon

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook