Ga naar hoofdinhoud

Gerco Schröder met routiniers Glock’s London en Cognac Champblanc in Mexico

Gerco Schröder - London Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De paarden zijn veilig geland schreef Gerco Schröder op de Facebook-pagina van Glock. Op de openingswedstrijd van de Global Champions Tour dit weekend in Mexico heeft Schröder zijn routiniers en medaillewinnaars Glock's London en Cognac Champblanc bij zich. Voor Nederland komen ook Leopold van Asten en Eric en Maikel van der Vleuten aan de start.

De beide ‘oudjes’ van Gerco Schröder zijn selectief ingezet de afgelopen periode. De zestienjarige London (v. Nabab de Reve) lijkt na een lange periode van blessureleed weer terug in vorm. In Salzburg won het paar de 4* Grand Prix in december en twee maanden later werden ze vierde in de 3* GP van Villach, Treffen.

De vijftienjarige schimmel Cognac Champblanc (v. Clearway) kwam in januari weer aan de start na een pauze van bijna zes maanden.

Op de openingswedstrijd van de Global Champions Tour in Mexico krijgt Gerco Schröder concurrentie van dertien top twintig ruiters zoals de nummer 4 Kevin Staut en natuurlijk Maikel van der Vleuten die elfde staat.

Klik hier voor de deelnemerslijst van Mexico.

Bron LGCT/Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook